Ston: KULTURNA BAŠTINA KAO PARADIGMA ODRŽIVOG RAZVOJA

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar – Područni cetra Dubrovnik i Općina Ston organizirali su na javnu tribinu KULTURNA BAŠTINA KAO PARADIGMA ODRŽIVOG RAZVOJA u sklopu projekta “Povijest na zrnu soli” koja se održala 7. veljače 2018. u tvrđavi Kaštio, Ston. Cilj javne tribine bio je jačanje svijesti javnosti i lokalnog stanovništva o važnosti očuvanja kulturne baštine i njezinih potencijala za gospodarski razvoj kraja. Na tribini su sudjelovali VINICIJE LUPIS, znanstveni savjetnik i voditelj Područnog centra Dubrovnik Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, IVO KLAIĆ, pročelnik UO za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku Dubrovačko neretvanske županije, VEDRAN ANTUNICA, načelnik Općine Ston i STANE ĐIVANOVIĆ, voditeljica službe za gospodarstvo Ureda državne uprave. – Iz medija

Tribina KULTURNA BAŠTINA KAO PARADIGMA ODRŽIVOG RAZVOJA; Ston, 7. veljače 2018.

 

Iz medija

PRIOPĆENJE ZA MEDIJE
https://www.edubrovnik.org/obavijesti-i-najave/javna-tribina-kulturna-bastina-kao-paradigma-odrzivog-razvoja/
https://www.edubrovnik.org/novosti/kulturna-bastina-stona-kao-pogon-turizmu-odrzivog-razvoja/
http://www.dubrovnikportal.com/novosti/kulturna-bastina-stona-kao-pogon-turizmu-odrzivog-razvoja/
http://www.dunea.hr/novosti/454-javna-tribina-kulturna-bastina-kao-paradigma-odrzivog-razvoja
https://www.dulist.hr/kulturna-bastina-povijest-stona-upisana-na-zrnu-soli/478132/

Pozivnica za tribinu KULTURNA BAŠTINA KAO PARADIGMA ODRŽIVOG RAZVOJA; Ston, 7. veljače 2018.

 

Područni centar Dubrovnik

 

Također provjeri

Dr. sc. Caroline Hornstein Tomić na stručnom skupu “Potencijali i zamke migracijskih sporazuma sa zemljama izvan EU”; Berlin, 31. 5. 2024.

Dr. sc. Caroline Hornstein Tomić, viša znanstvena suradnica na Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar, pozvana… Pročitaj više o Dr. sc. Caroline Hornstein Tomić na stručnom skupu “Potencijali i zamke migracijskih sporazuma sa zemljama izvan EU”; Berlin, 31. 5. 2024.