STUDY ABROAD PROGRAM 2015 – UNIVERSITY OF GEORGIA

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar objavljuje početak programa terenske nastave u Hrvatskoj za studente Sveučilišta u Georgiji, SAD. Ovogodišnji program nastave pohađa 23 studenata, koji dolaze u pratnji troje profesora sa Sveučilišta u Georgiji, a u Hrvatskoj će boraviti od 11. svibnja do 3. lipnja 2015. – Program nastave

UGA 2015 karta

ITINERARY CROATIA: MAYMESTER STUDY ABROAD 2015

Program je utemeljen na novom petogodišnjem sporazumu o suradnji koji su dvije institucije potpisale 2013. godine i dio je trajne usmjerenosti Instituta Pilar na interdisciplinarnu domaću i međunarodnu akademsku suradnju kao i na suradnju s lokalnim zajednicama u Hrvatskoj. Svake godine program obuhvaća praktičnu nastavu o Hrvatskoj iz raznih znanstvenih područja i disciplina. Voditelji su dr. sc. Saša Poljanec-Borić, dr. sc. Ivo Turk (Institut Pilar) i prof. Hatidža Mulić (Sveučilište u Georgiji, SAD)

– Program nastave za studente Sveučilišta u Georgiji za 2014.

>>> SURADNJA SVEUČILIŠTA U GEORGIJI I INSTITUTA IVO PILAR

>>> Dr. sc. SAŠI POLJANEC-BORIĆ PRIZNANJE SVEUČILIŠTA U GEORGIJI (SAD)

>>> CENTAR ZA ISTRAŽIVANJE DEMOKRACIJE, DOBRU UPRAVU I LOKALNI RAZVOJ

Također provjeri

Dr. sc. Vinicije B. Lupis dobitnik Godišnje nagrade Grada Rijeke 2022.

Znanstveni savjetnik i voditelj Područnog centra Dubrovnik Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar dobitnik je Godišnje… Pročitaj više o Dr. sc. Vinicije B. Lupis dobitnik Godišnje nagrade Grada Rijeke 2022.