Kako iskoristiti GESIS panel za društvenoznanstvena istraživanja?

GESIS-ov panel nudi zajednici društvenih znanosti jedinstvenu priliku za prikupljanje anketnih podataka na reprezentativnom uzorku njemačkog stanovništva besplatno. Podaci prikupljeni u okviru GESIS panela također će biti besplatno dostupni znanstvenicima. Podaci pohranjeni mješovitim načinom bit će istaknuti na dvomjesečnoj osnovi, a sastojat će se od studija koje dostavljaju istraživači i longitudinalno utemeljenih istraživačkih tema koje je razvio GESIS

GESIS Panel

Znanstvenici iz različitih područja društvenih znanosti, kao što su sociolozi, psiholozi, politolozi, ekonomisti i kriminolozi sa sveučilišta ili s nekomercijalnih istraživačkih instituta, pozvani su dostaviti svoje prijedloge, zajedno sa svojim upitnicima.

Kako biste saznali više o tome kako iskoristiti GESIS panel za svoja istraživanja, posjetite nas 14. siječnja u Zagrebu.
Sudjelovanje je besplatno, a sudionici se mole da podnesu prijavu na GESIS-ovoj web stranici (neobvezujuće): http://www.gesis.org/unser-angebot/daten-erheben/gesis-panel/roadshow/

 

Detalji

Datum i vrijeme: 14. 1. 2014. od 14 do 16 sati
Mjesto održavanja: Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, Zagreb, Marulićev trg 19, Multimedija soba (prvi kat)
Jezik: Engleski

Više informacija na www.gesis-panel.org

Radujemo se Vašem dolasku!

 

Također provjeri

Dr. sc. Boris Mlačić izabran za predsjednika Svjetske asocijacije psihologije ličnosti; Curaçao, 2.-5. 4. 2024.

Na 4. konferenciji Svjetske asocijacije psihologije ličnosti – World Association for Personality Psychology (WAPP2024, Curaçao,… Pročitaj više o Dr. sc. Boris Mlačić izabran za predsjednika Svjetske asocijacije psihologije ličnosti; Curaçao, 2.-5. 4. 2024.