Institut Ivo Pilar u projektu INOVALOCA

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar sudjeluje u projektu INOVALOCA

Institut Pilar, područni centar Varaždin, sudjeluje u projektu INOVALOCA u sklopu dionice pružanja usluge predavanja na okruglom stolu na temu: „Izazovi društvenog/socijalnog poduzetništva, društveno odgovornog poslovanja i društvene odgovornosti“.

Projekt INOVALOCA  ̶  Poticanje novih oblika poduzetništva kroz jačanje inovativnog korištenja lokalnih resursa, ukupne vrijednosti 360.408,07 eura, financiran je iz Operativnog programa Slovenija-Hrvatska 2007. ̶ 2013. i zajednički ga provode slovenski i hrvatski partneri.

Okrugli stol na temu „Izazovi društvenog/socijalnog poduzetništva, društveno odgovornog poslovanja i društvene odgovornosti“ okupio je stručnjake i sudionike koji imaju interesa u području socijalnog poduzetništva, kreativnih industrija, društvene odgovornosti, dobre ekonomije i etičnog poslovanja kako bi se povećale sposobnosti, radne vještine i zapošljavanje osoba iz ranjivih društvenih skupina u razvojno perspektivnim aktivnostima vezanim uz kreativne industrije.

Dionica koju provodi Institut Pilar završena je u svibnju 2014. godine. Voditelj Pilarove dionice je dr. sc. Dražen Šimleša (Drazen.Simlesa@pilar.hr).

Također provjeri

Projekt TEEN-WELL – Dobrobit adolescenata u ključnim kontekstima predstavljen na 24. Danima psihologije u Zadru, 23.-25. 5. 2024.

Suradnica projekta TEEN-WELL Marija Džida predstavila je na 24. Danima psihologije u Zadru 23.-25. 5.… Pročitaj više o Projekt TEEN-WELL – Dobrobit adolescenata u ključnim kontekstima predstavljen na 24. Danima psihologije u Zadru, 23.-25. 5. 2024.