Istraživanje socio-ekonomskih aspekata poduzetništva

Institut društvenih istraživanja Ivo Pilar i Škola za menadžment Sveučilišta u Sheffieldu surađuju na istraživanju socio-ekonomskih aspekata poduzetništva. U fokusu istraživanja je razvoj poduzetništva odabranih regija u ovom dijelu Europe (između ostalih i grada Zagreba)

tpz_1 tpz_2

Razvojna agencija Zagreb – Tehnološki park Zagreb organizirao je 2. listopada 2012. fokus grupu koju su sačinjavali vlasnici i direktori 5 tvrtki (Citus, Numikon, Byte Lab Grupa, Utilis, Mag informatika) a koja je s istraživačima iz Zagreba i Sheffielda vrlo otvoreno razgovarala o motivima za otvaranje poduzeća, preprekama i pogodnostima u poslovanju, utjecaju globalne krize na poslovanje i zadovoljstvu i učinkovitosti poticajnih mjera Grada Zagreba i Republike Hrvatske te sličnim temama.

Rezultati istraživanja bit će objavljeni kroz zajedničke znanstvene radove i eventualne prijave projekata u okviru programa EU-Obzor 2020.

– Sudjelovanje u istraživanju, Razvojna agencija Zagreb – Tehnološi park Zagreb, 2. listopada 2012.

>>> CENTAR ZA ISTRAŽIVANJE PODUZETNIŠTVA

Također provjeri

„Psihosocijalni aspekti pandemije COVID 19“ – Poziv autorima za tematski broj časopisa Društvena istraživanja, 1. 6. 2020.

Pozivamo sve autore da nam dostave svoje članke za tematski broj „Psihosocijalni aspekti pandemije COVID… Pročitaj više o „Psihosocijalni aspekti pandemije COVID 19“ – Poziv autorima za tematski broj časopisa Društvena istraživanja, 1. 6. 2020.