TURISTIČKI CVIJET 2012. – Kvaliteta za Hrvatsku

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar najavljuje sedmo istraživanje kvalitete turističkih destinacija u Hrvatskoj. Istraživanje se provodi u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom radiotelevizijom u sklopu projekta Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku

U ovogodišnjem istraživanju sudjelovat će 26 istraživača Instituta Ivo Pilar te nekoliko djelatnika Hrvatske gospodarske komore. U okviru projekta istraživači će u tajnosti posjetiti 97 turističkih destinacija u kontinentalnoj i primorskoj Hrvatskoj i provesti ocjenjivanje kvalitete turističke ponude prema kriterijima koji su osmišljeni u Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar. Istraživanje traje tijekom srpnja i kolovoza 2012. godine. Nakon istraživanja i obrade podataka  objavljena rang-lista destinacija služi kao podloga za dodjelu nagrada Turistički cvijet koje tradicionalno dodjeljuju HGK i HRT na završnoj svečanosti Dana hrvatskog turizma. Rezultati istraživanja pohranjuju se u Hrvatskoj gospodarskoj komori i u Institutu Ivo Pilar. Voditeljica projekta je dr. sc. Saša Poljanec Borić, a od ove je godine izvršni voditelj terenskog istraživanja dr. sc. Ivo Turk.

Centar za istraživanje demokracije, dobru upravu i lokalni razvoj

Također provjeri

Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar i Gradski muzej Korčula sklopili su u gradu Korčuli 8.… Pročitaj više o Sporazum o suradnji Instituta Pilar s Gradskim muzejom Korčula; Korčula, 8.-9. 4. 2024.