General Jacgues Paul Klein u Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar

General Jacques Paul Klein posjetio sjedište Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar u Zagrebu. U dugom i srdačnom razgovoru zadržao se s pomoćnicom ravnatelja Ljiljanom Kaliterna Lipovčan i skupinom zaposlenika Instituta

 

J. P. Klein u zagrebačkom sjedištu Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, 14. studenoga 2008.

 

Bivši UN-ov prijelazni upravitelj hrvatskog Podunavlja, general Jacques Paul Klein, posjetio je Vukovar 13. i 14. studenog na poziv Instituta Ivo Pilar. Sudjelovao je na 11. znanstveno-stručnom skupu „Vukovar ’91. – sedamnaest godina poslije“, koji je organizirao Institut društvenih znanosti Ivo Pilar – područni centar Vukovar.  Na Skupu je održao predavanje pod naslovom “Dynamics of the Security Council’s decision to establish the Mission, the creation of the force structure, and the strategy for reintegration”.

Potom je u Zagrebu posjetio sjedište Instituta gdje se zadržao u dugom i srdačnom razgovoru s pomoćnicom ravnatelja Ljiljanom Kaliterna Lipovčan i skupinom zaposlenika Instituta.

Također provjeri

Zahvalnica Saveza Roma u RH “KALI SARA” Institutu Pilar – Zagreb, 3. 11. 2022.

Upravni odbor Saveza Roma u Republici Hrvatskoj ”KALI SARA” donio je na svojoj izvanrednoj sjednici… Pročitaj više o Zahvalnica Saveza Roma u RH “KALI SARA” Institutu Pilar – Zagreb, 3. 11. 2022.