Naslovnica SiteMap

matematika-ljudskog-zivota
pravo-na-sada


hr-excellence
Knjižnica instituta-katalog
knjiznica-twitter

Tiskovna konferencija: CRO-WELL: Hrvatsko istraživanje dobrobiti, 19. 1.


Institut Ivo Pilar organizirao je za predstavnike medija predstavljanje projekta "CRO-WELL: Hrvatsko longitudinalno istraživanje dobrobiti" koji provodi tim znanstvenika iz Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar uz financijsku potporu Hrvatske zaklade za znanost. Predstavljanje se održalo 19. siječnja 2017. u Multimedijalnoj dvorani Instituta Ivo Pilar, Marulićev trg 19/I, Zagreb. O projektu je govorila prof. dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan, voditeljica istraživanja. - Pozivnica

1 42 s 2 27 s 3 24 s
5 53 s 4 50 s


Tiskovna konferencija: CRO-WELL: Hrvatsko istraživanje dobrobiti; Zagreb, 19. siječnja 2017.

Pozivnica za tiskovnu konferenciju CRO-WELL: Hrvatsko longitudinalno istraživanje dobrobiti, 19. siječnja 2017.

Pozivnica cro-wellCilj projekta je ustanoviti jesu li, i u kojoj mjeri, stanovnici Hrvatske sretni, o kojim to sve uvjetima ovisi i kako se osjećaj sreće mijenja kroz vrijeme. Istraživanje namjeravamo provesti na više tisuća hrvatskih građana, koji će s nama podijeliti svoja razmišljanja i stavove o različitim pitanjima vezanim uz ovu temu.

Na ovoj tiskovnoj konferenciji želimo predstaviti rezultate do sada prikupljenih anketa te zamoliti hrvatske građane da se uključe u istraživanje na način da ispune on-line anketni upitnik kojem se pristupa na mrežnim stranicama www.sreca.hr. Da bismo proveli kvalitetno istraživanje i dobili pouzdane rezultate, važno nam je ispitati ljude različite dobi, spola, zanimanja, kao i stanovnike različitih regija Hrvatske.

Pozivamo predstavnike svih javnih medija da poprate ovaj događaj i na taj način pomognu u provođenju istraživanja. Predviđeno trajanje: 45 minuta.

Detaljnije informacije o projektu mogu se naći na www.sreca.hr i http://crowell.pilar.hr

Prijava i informacije o konferenciji:
Lana Lučić ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ), Blaženka Markeš ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )
Tel. (01)4886-800


>>> Projekt: CRO-WELL: Hrvatsko longitudinalno istraživanje dobrobiti
Institut društvenih znanosti Ivo Pilar © 2008-2016 | Impressum | Izrada web stranica: Vega Intro