Naslovnica SiteMap

matematika-ljudskog-zivota
pravo-na-sada


hr-excellence
Knjižnica instituta-katalog
knjiznica-twitter

VELEPOSLANICA IZRAELA ZINA KALAY-KLEITMAN U OSIJEKU


U Institutu društvenih znanosti Ivo Pilar u Osijeku održana je konferencija za novinare u povodu posjeta veleposlanice Države Izrael u Republici Hrvatskoj Zine Kalay-Kleitman. Tom su prigodom najavljena dva događaja koja zajedno organiziraju Veleposlanstvo Države Izrael u RH, Matica hrvatska - Ogranak Osijek te Institut za društvene djelatnosti Ivo Pilar - Područni centar Osijek: predavanje veleposlanice Zine Kalay-Kleitman o stanju na Bliskom istoku iz perspektive Izraela te otvorenje izložbe fotografija "Papa Franjo u Izraelu" – Iz medija

ZKK 1 s ZKK 2 s ZKK 3 s
ZKK 0 s


Predavanje veleposlanice Države Izrael u Republici Hrvatskoj Zine Kalay-Kleitman i otvaranje izložbe fotografija “Papa Franjo u Izraelu”; Osijek, 24. ožujka 2016.

Predavanje je održano 24. ožujka u HNK-u Osijek, a nazočili su mu uz brojne zainteresirane građane i osječki gradonačelnik gospodin Ivan Vrkić, župan prof. dr. sc. Vladimir Šišljagić, rektor Sveučilišta J. J. Strossmayera prof. dr. sc. Željko Turkalj te ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šuster. Istog je dana otvorena i najavljena izložba fotografija "Papa Franjo u Izraelu".

 
Iz medija

- Glas Slavonije: VELEPOSLANICA IZRAELA ZINA KALAY-KLEITMAN U OSIJEKU: Predavanje o Bliskom istoku i izložba fotografija „Papa Franjo u Izraelu“, 24. ožujka 2016.

- Glas Slavonije: IZRAELSKA VELEPOSLANICA UPOZORAVA: U Europi je već infiltrirano više od 400 terorista, 25. ožujka 2016.Od kada boravim u Europi došla sam do saznanja da su ovi dosadašnji teroristički napadi samo početak. Europska unija počiva na nekoliko postulata i ako se oni ne promijene, s obzirom na zbivanja na Bliskom istoku i dolazak izbjeglica, bit će poljuljana opća sigurnost u EU, kao i cijela EU. Osim svih ljudskih prava, pravo na život temeljno je i osnovno. U Izraelu se zato i branimo - da bismo opstali. Ako je točna informacija o ovih 400 terorista, a mislim da ih ima više koji su dobro obučeni i samo čekaju trenutak da stupe u akciju, i ako EU ne promijeni svoja načela i stavi živote svojih građana na prvo mjesto, neće biti dobro - naglasila je Zina Kalay Kleitman.


>>> PODRUČNI CENTAR OSIJEKInstitut društvenih znanosti Ivo Pilar © 2008-2016 | Impressum | Izrada web stranica: Vega Intro