Naslovnica SiteMap

matematika-ljudskog-zivota
pravo-na-sada


hr-excellence
Knjižnica instituta-katalog
knjiznica-twitter

Predstavljanje rezultata istraživanja kvalitete života osoba s invaliditetom

 

Predstavljanje rezultata istraživanja Empirijska analiza kvalitete života osoba s invaliditetom u Gradu Zagrebu održalo se 4. prosinca 2015. u Auli Nacionalne i sveučilišne knjižnice, Zagreb, Hrvatske bratske zajednice 4 - Pozivnica


NSK knji nica 255763S1

- Pozivnica za predstavljanje rezultata istraživanja kvalitete života osoba s invaliditetom; Zagreb, NSK, 4. prosinca 2015.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar, u suradnji sa Gradskim uredom za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom, tijekom 2015. godine proveo je empirijsku analizu kvalitete života osoba s invaliditetom. Radi se o istraživanju koje je provedeno na području Grada Zagreba i u kojem je sudjelovalo više od šest stotina ispitanika - osoba s invaliditetom.

Rezultate istraživanja predstavit će prof. dr. sc. Vlado Šakić, ravnatelj Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar i doc. dr. sc. Marko Marinić, voditelj projekta.

Tijekom proteklog razdoblja učestalo se nametala potreba temeljite analize stvarnih obilježja kvalitete života osoba s invaliditetom kako bi se dobio stvarni uvid u njihove potrebe i probleme s kojima se susreću. Rezultati istraživanja važni su radi oblikovanja mjera i aktivnosti novog strateškog dokumenta Grada Zagreba – Zagrebačke strategije izjednačavanja mogućnosti za osobe s invaliditetom od 2016. do 2020. godine


>>> PROJEKT: Empirijska analiza kvalitete života osoba s invaliditetom u Gradu Zagrebu
 

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar © 2008-2016 | Impressum | Izrada web stranica: Vega Intro