Naslovnica SiteMap

matematika-ljudskog-zivota
pravo-na-sada


hr-excellence
Knjižnica instituta-katalog
knjiznica-twitter

Predavanje: "Vrijednosti i nacionalna svijest Hrvata u Vojvodini"


Obilježavajući 9. godišnjicu rada Područni centar Instituta Pilar u Vukovaru, u suradnji sa Zavodom za kulturu vojvođanskih Hrvata, organizirao je u Ružičkinoj kući u Vukovaru predavanje sociologinje dr. sc. Jasminke Dulić naslovljeno "Vrijednosti i nacionalna svijest vojvođanskih Hrvata". Predavanju su, među ostalim, nazočili ravnatelj Zavoda za kulturu vojvođanskih Hrvata Tomislav Žigmanov, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i šport Vukovarsko-srijemske županije dr. sc. Jadranka Karlić, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Vukovara Ana živanović, ravnatelj Memorijalnog centra Domovinskog rata Vukovar Zoran Šangut, ravnatelj Državnog arhiva u Vukovaru Stjepan Prutki, upravnitelj Zavoda za znanstvenoistraživački i umjetnički rad HAZU u Vukovaru Henrik Ivan Damjanović...


IMG 7182 s IMG 7187 s
IMG 7183 s


Predavanje: "Vrijednosti i nacionalna svijest Hrvata u Vojvodini"; Vukovar, 2. listopada 2015.


Pozdravljajući nazočne, voditelj Područnoga centra Instituta Pilar u Vukovaru dr. sc. Dražen Živić istaknuo je da se predavanje održava u duhu dosadašnje vrlo uspješne suradnje Instituta Pilar sa Zavodom za kulturu vojvođanskih Hrvata, ali i u kontekstu preseljenja Područnoga centra u nove prostore, u rodnoj kući hrvatskog i vukovarskog nobelovca Lavoslava Leopolda Ružičke.


Pozivnica za predavanje dr. sc. Jasminke Dulić VRIJEDNOSTI I NACIONALNA SVIJEST VOJVOĐANSKIH HRVATA; Vukovar, 2. listopada 2015.

vojvodjanski hrvati
>>> PODRUČNI CENTAR VUKOVAR
Institut društvenih znanosti Ivo Pilar © 2008-2016 | Impressum | Izrada web stranica: Vega Intro