Naslovnica SiteMap

matematika-ljudskog-zivota
pravo-na-sada


hr-excellence
Knjižnica instituta-katalog
knjiznica-twitter

DAN INSTITUTA IVO PILAR 2014.


U prigodi obilježavanja dvadeset i treće obljetnice Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, proslava je ove godine upriličena u Splitu i u suorganizaciji Područnog centra Split. Tako su 26. i 27. studenoga grad Split posjetili znanstvenici i djelatnici Instituta iz Zagreba te iz drugih područnih centara

Dan 1s Dan 2s Dan 3s
Institut-Grad Split s


Dan Instituta Ivo Pilar 2014. - Split, 26. i 27. studenoga 2014.

Prvog dana posjeta djelatnici Instituta primljeni su kod gradonačelnika Splita gospodina Ive Baldasara. Ravnatelj Instituta prof. dr. sc. Vlado Šakić upoznao je gradonačelnika s djelatnostima Instituta te o aktivnostima Područnog centra Split. Nadalje, bilo je riječi o tome kako znanstvenici Instituta mogu svojim znanjem i iskustvom pridonijeti razvoju Splita i njegovog okružja. Druženje djelatnika nastavljeno je u prostorima Područnog centra Split na Peristilu gdje je organiziran prigodni domjenak, a potom i posjet Muzeju grada Splita.

U četvrtak 27. studenoga upriličeno je razgledavanje Dioklecijanove palače pod stručnim vodstvom turističkog vodiča. Istog dana pri povratku u Zagreb djelatnici su posjetili grad Trilj gdje je organiziran radni susret s rektorom Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimunom Anđelinovićem na kojem su utvrđeni daljnji modaliteti suradnje Instituta Ivo Pilar i Sveučilišta u Splitu.

- Splitski gradonačelnik primio izaslanstvo Instituta Ivo Pilar


>>> PODRUČNI CENTAR SPLIT

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar © 2008-2016 | Impressum | Izrada web stranica: Vega Intro