Naslovnica SiteMap

matematika-ljudskog-zivota
pravo-na-sada


hr-excellence
Knjižnica instituta-katalog
knjiznica-twitter

Intervju: Igor Mikloušić, Biologija.com.hr


Internetski portal Biologija.com.hr u Intervjuu mjeseca za svibanj 2011. objavio je razgovor sa znanstvenim novakom Igorom Mikloušićem pod naslovom Znanost je u Hrvatskoj zadnja rupa na svirali. - Razgovarala: Jelena Likić, prof. biologije, urednica portala

igor_miklousic

Biologija.com.hr je znanstveni portal specijaliziran za novosti iz područja biologije i srodnih znanosti: biokemije, fiziologije, medicine, psihologije, sociologije, antropologije, prehrambene tehnologije, agronomije,  hortikulture, klimatologije i drugih znanosti.

Pokrenut s ciljem približavanja znanosti široj javnosti, ovaj portal uređuju i održavaju mladi obrazovani stručnjaci, članovi udruge Bioteka - udruga za promicanje biologije i srodnih znanosti, koji žele potaknuti svijest javnosti o važnim pitanjima kojima se znanost danas bavi – zaštiti prirode, globalnom zatopljenju, genomu čovjeka, bolestima, hrani i drugim temama, a u obliku aktualnih i provjerenih, pravilno sročenih informacija izravno sa sveučilišta i instituta te znanstvenih časopisa diljem svijeta.

Institut društvenih znanosti Ivo Pilar © 2008-2016 | Impressum | Izrada web stranica: Vega Intro