Dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan i dr. sc. Andreja Brajša-Žganec na završnoj konferenciji COST akcije INTERFASOL

Dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan i dr. sc. Andreja Brajša-Žganec sudjelovale su na završnoj konferenciji COST akcije INTERFASOL – Međugeneracijska solidarnost u Europi, gdje su prezentirale rezultate projekta CRO-WELL: Hrvatsko longitudinalno istraživanje dobrobiti, koje se provodi uz financijsku potporu Hrvatske zaklade za znanost. Konferencija se održala u Luxembourgu 19.-20. travnja 2018. – Interfasol final conference | Poster konferencije

Završna konferencija COST Akcije INTERFASOL – Međugeneracijska solidarnost u Europi; Luxembourg 19.-20. travnja 2018.

Rad koji su dr. sc. Ljiljana Kaliterna Lipovčan i dr. sc. Andreja Brajša-Žganec prezentirale bavi se odnosom životnih događaja i dobrobiti pojedinaca različite dobi. Zanimljivo je da su pozitivni i negativni životni događaji povezani sa životnim zadovoljstvom mlađih i ljudi srednje dobi, ali ne i starijih pojedinaca. Njihovo životno zadovoljstvo čini se ne ovisi o tome što im se u životu događa, već o drugim mehanizmima.

Projekt CRO-WELL: Hrvatsko longitudinalno istraživanje dobrobiti

Također provjeri

Dr. sc. Anja Wertag na konferenciji Empirijska istraživanja u psihologiji; Beograd, 22.-24. 3. 2024.

Dr. sc. Anja Wertag sudjelovala je od 22. do 24. ožujka 2024. na međunarodnoj konferenciji… Pročitaj više o Dr. sc. Anja Wertag na konferenciji Empirijska istraživanja u psihologiji; Beograd, 22.-24. 3. 2024.