Predstavljena knjiga M. Tuđmana PROGRAMIRANJE ISTINE

Područni centar Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar u Vukovaru, Ogranak Matice hrvatske Vukovar i Ustanova u kulturi Hrvatski dom Vukovar organizirali su u velikoj dvorani Ružićkine kuće u Vukovaru 8. svibnja 2013. promociju najnovije knjige prof. dr. Miroslava Tuđmana – PROGRAMIRANJE ISTINE – Rasprava o preraspodjelama društvenih zaliha znanja

 

tudjman_1 tudjman_2

 
S predstavljanja knjige M. Tuđmana “Programiranje istine – Rasprava o preraspodjelama društvenih zaliha znanja”

U nazočnosti velikog broja posjetitelja, među kojima je bio i gosp. Željko Cirba, zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije, knjigu su uz autora predstavili prof. dr. Dražen Živić i doc. dr. Ante Nazor. Jednodušna je ocjena promotora da je riječ o iznimno vrijednoj i dragocjenoj knjizi, preciznoj analizi društvene zbilje u Hrvatskoj te utjecaju informacija i dezinformacija, protuznanja i pseudoznanja, na formiranje javnoga znanja u Hrvatskoj u protekla dva desetljeća.

D. Živić

Pozivnica za predstavljanje Rasprave o preraspodjelama društvenih zaliha znanja, Vukovar, 8. svibnja 2013.

tudjman

>>> PODRUČNI CENTAR VUKOVAR

Također provjeri

Znanstvenici Instituta Pilar na 30. znanstvenom skupu Empirical Studies in Psychology; Beograd, 31. 3. – 2. 4 2023.

Znanstvenici Instituta Pilar sudjelovali su trima izlaganjima i dvama posterima na 30. znanstvenom skupu Empirical… Pročitaj više o Znanstvenici Instituta Pilar na 30. znanstvenom skupu Empirical Studies in Psychology; Beograd, 31. 3. – 2. 4 2023.